Vezava in Lektoriranje Diplomske Naloge

Tehnologija, ki se uporablja za vezavo Foto Knjige je ista kakor pri vezavi Diplomske Naloge. Razlikuje se samo v materialu, ki je za Foto Knjige za odtenek boljši. Boljši je že pri vrsti papirja, ker se uporablja foto papir za doseganje najboljše kvalitete tiska. Platnice pa se razlikujejo samo v formatu in barvi.

Vezavo Diplomske Naloge lahko razdelimo na toplo ali hladno. V končnem izgledu ni bistvene razlike le tehnologija je malenkost drugačna. Pri hladni vezavi mahansko stisnemo platnice in stranski kanal, pri topli pa dobimo celotno platnico s stranskim kanalom v enem kosu in samo preko toplote segrejemo lepilo, ki zveže liste s platnico.

Pred samo vezavo Diplomske Naloge je zaželjeno, da se strokovna vsebina še lektorira. Dejstvo je, da gre pri Diplomskih Nalogah za veliko količino besedil, kjer se kaj hitro zgodi, da spregledamo kakšno slovnično napako ali pa zaradi premalo znanja iz slogovnega področja delamo napake. Konec koncev smo vsi za določena področja strokovnjaki, vsega pa žal ne vemo:)

Lektoriranje Diplomske Naloge se opravi najkasneje v roku 3 dneh. Nazaj pa dobite 2 elektronske verzije, kjer ima ena vidne popravke, druga pa sprejete in je pripravljena za tisk.

Pri povpraševanju tako za vezavo kot za lektoriranje je najbolje, da se vsi potrebni podatki (število znakov brez presledka, št. izvodov za vezavo, št. strani za tisk ...) z vsemi podrobnostmi pošljejo na elektronski naslov. Že v roku ene ure dobite nazaj ponudbo za željene storitve. Če se z njo strinjate, jo potrdite in v dogovorjenem roku vam gradivo dostavimo.

Vse podrobnosti glede lektoriranja dobite na Lektoriranje Diplomske Naloge.