Trda Vezava Fotoknjige

Želite spomine urediti v obliki fotoknjige in jo potiskanju tudi trdo zvezati? Fotoknjige so praviloma formata a4, kar pomeni da je trda vezava fotoknjige sorodna po tehnologiji vezave z vezavo diplomskih nalog.

Trda vezava z platnicami v različnih barvah je varna hramba vaših spominov. Slike, datume, opombe ... preprosto dopišete v programu, ki ga uporabljate za izdelavo fotoknjige. Na koncu morate preprosto fotoknjigo natisniti v PDF format in nam le-tega posredovati na mail.
V primeru, da je datoteka vaše fotoknjige večja od 25 mb nam pošljite elektronsko sporočilo in poslali vam bomo preprosta navodila za nalaganje datoteke na naš strežnik, kjer pa nimamo omejitev.

Novo na slovenskem trgu je tiskanje fotografij v obliki foto knjige na foto papir formata a4. Tiskanje mora biti kakovostno in trajno, da slike čez čas ne zbledijo.

Profesionalni stroji nam omogočajo kakovostno tiskanje po sprejemljivih cenah.


Kot zanimivost:
Tiskanje fotografij velikosti 13 ali 15 cm pri fotografu in najcenejši fotoalbum, kamor se shranijo slike, je dražja varijanta od tiskanja foto knjige.

Podiplomski študij: Magistrska Naloga

Sklepno dejanje na podiplomskem magistrskem študiju je izdelava magistrske naloge, ki je krona, beri specializacija, vašega znanja.

Magistrske Naloge so dejansko gradnik v svetovni znanosti in kot vezane magistrske naloge v knjižnicah služijo za prenos znanja na nove generacije.

Poskrbite, da bo vaša Magistrska Naloga:
kakovostno lektorirana
z ustreznim prevodom povzetka
oblikovana po navodilih fakultete
natisnjena na kakovosten papir in
trdo vezana.

Zakaj bi si otežili zaključek študija, če lahko enostavno celotno magistrsko nalogo nalogo opravite preko spleta v enem podjetju.