Foto Knjiga kot darilo

Foto Knjiga ne služi samo namenu domače uporabe, kjer shranjujemo svoje nepozabne spomine amapak tudi kot darilo.
Foto Knjiga kot darilo
Kot darilo lahko foto knjigo podarimo za različne namene. Največkrat se Foto Knjiga podarja pri raznih obletnicah kot so poroke, okrogli jubileji (30 let, 40 let, abraham ...), lahko pa jo podarimo npr. ko se vaša sodelavka ali sodelavec s katerim ste odlično sodelovali upokoji.
Sigurno se kje najdejo skupne fotografije obiska raznih seminarjev, izletov, dogodkov ... Zakaj ne bi že za slabih 30€ nekomu popestrili praznovanje.


Kako izdelam foto knjigo?
Foto Knjiga se izdela zelo preprosto. Ko zberete skupaj vse najboljše fotografije in jih po potrebi obdelate (npr. v programu Photoshop) jih enostavno uvozite v program za izdelavo Foto Knjige.
Povsem po vaši želji razvrstite fotografije in jim dodate tekst. Na voljo vam je več različnih ozadij a vam pri prvi izdelavi foto knjige priporočamo, da izberete belo podalago.

Takšna Foto Knjiga se samo še shrane v pdf format in se nam dostavi na info@080foto.si. Pripišite nam število izvodov ter barvo platnice.

Več informacij o izdelavi in ponudbi Foto Knjig dobite na www.080foto.si!

Foto storitve so kul

Foto storitve so zelo razširjena oblika in zajemajo širok spekter iz Foto področja. V ta sklop dodamo profesionalne fotografske storitve, kot so fotogrfiranje na raznih prireditvah kot so poroke, rojstni dnevi, obletnice, jubileji, pogrebi, storitve za podjetja (slikanje izdelkov za splet ali katalog), slikanje modelov ..., izdelava Foto Knjige, urejanje in izboljšava Fotografij …

Fotografi imajo veliko izkušenj z obdelavo slik v elektronski obliki zato vam lahko tudi pomagajo pri izdelovanju Foto Knjige. To še posebej velja, kadar se izdeluje Foto Knjiga kjer so shranjeni spomini od poroke. Pri takšnih fotografijah smo bolj občutljivi, saj vendarle gre za dogodek, ki ima velik pomen v našem življenju. V zadnjih 10 letih je foto tehnologija hitro napredovala s tem se je povačala sama uporaba ter zaloga fotografij. Na žalost pa za fotografije višjega razreda oz. boljše kvalitete potrebujemo boljšo tehnologijo in ustrezno znanje. Cene boljših fotoaparatov se začnejo nekje pri 700€. Ravno zaradi tega si večina ne privošči takšnih fotoaparatov pa še dodatno Foto znanje je potrebno za ustvarjanje kvalitetne fotografije.
Še en razlog več, da za posebne trenutke najamemo profesionalne fotografe, ki imajo ustrezno opremo in znanje.

V zadnjem času, ko so postale Foto Knjige zelo popularne se je Foto znanje uporabnikov povečalo do te mere, da lahko sami manipulirajo in obdelujejo svoje forografije. Včina programov za izdelavo Foto Knjige namreč to tudi omogoča.

Če imamo kakšne težave za manjše foto projekte pa najdemo na spletu video “tutoriale” oz. na spletnem portalu Youtube, ki so lahko v veliko pomoč.

Za vse ostale storitve pa najbolje, da najamete profesionalnega fotografa in se pozanimamo za ceno izdelave Foto Knjige.