Foto Knjige v 3 korakih

Foto Knjigo naredimo v 3 korakih, če nimamo predhodno že prenešenega programa za samo izdelavo.
Torej prvi korak je, kot že omenjeno prenos programa za izdelavo Foto Knjige. Če ste eden izmed tistih, ki nimate veliko znanja o programih in nastavitvah za prvo pomoč prosite nekoga iz družine ali prijatelja, da vam pomaga. Na spletu obstaja veliko brezplačnih programov za izdelavo. Velikokrat je dovolj dober že program podjetja, ki vam izdela knjigo.
Nekaterim pride znanje Photoshopa prav, saj lahko še bolj profesionalno urejejo svoje fotografije.
Drugi korak, ko stestiramo in izberemo ustrezen program je sama izdelava. Večina programov ima nekaj istih funkcij, ki vam omogočajo lažjo in bolj profesionalno izdelavo Foto Knjige. Pri vseh lahko spreminjamo ozadja na katera naložimo fotografije, kakšna so ozadja in količina je odvisna od programa do programa. Poleg tega lahko spreminjamo postavitve kakor nam paše, npr. 2 slike na stran ali 4 slike, ki so poljubno razporejene po listu ... Dodajanje tekstov omogočajo vsi programi, brez te funkcije knjiga ne bi dobila pravega smisla poleg tega pa si z dodajanjem opomb pod slike lažje kronološko zapomnemo, kdaj je fotografija bila narejena.

Prvič boste za izdelavo potrebovali malo več časa, kakor v nadaljevanju. Čas za izdelavo bo odvisen tudi od obsega, več slik, več časa.
Tretji korak, ko je Foto Knjiga narejena je seveda naročilo. V kolikor ste knjigo izdelali s programom, ki ni last podjetja (katero foto knjige izdeluje) se predhodno pozanimajte kaj vse potrebujejo za naročilo (barva in vrsta platnice ...). 3-5 delovnih dni je ponavadi potrebnih za samo izdelavo. Vse kar vam preostane je, da počakate doma, da vam pošljejo vašo Foto Knjigo.

Razlika med Foto Knjigo in Foto Albumom

Razlika med Foto Knjigo in Foto Albumom je zelo majhna. Nekateri mlajši, ki niso bili vpeti v prvi sistem shranjevanja fotografij mečejo Foto Knjigo v isti žep kot Foto Album. Za nas starejše pa obstaja še vedno razlika.
Včasih smo fotografije najprej razvili in jih potem po želji dodali v t.i. Foto Album, ki je imel posebne plastične žepke, da se fotografija ni poškodovala. Pod vsako fotogografijo si lahko na roke zapisal vrsto dogodka (npr. Miha, pustovanje 1996).
Vse to se drastično spreminja v ob rasti računalniške tehnologije. Pravzaprav večina shranjuje fotografije kar na računalniku in jih sploh ne razvije. Takšen način je res, da najcenejši a najnevarnejši. Kaj hitro se nam zgodi, da se račualniku kaj zgodi in brez dodatne rezerve ostanemo brez vseh svojih dragocenih fotografij.
Foto Knjiga
Torej, če res želimo shraniti svoje nepozabne spomine je najbojša rešitev danes izdelava Foto Knjige. Z razliko od Foto Albumom, kjer je potrebno najprej fotografije razviti in ročno vnašati v Album je izdelava Foto Knjige veliko bolj enostavna. Za izdelavo potrebujete program (brezplačno ga dobite pri ponudnikih tiska in vezanja Knjige) s katerim svoje fotografije hitro in enostavno obdelate, odvisno od velikosti. Takšni programi, ki so si med seboj zelo podobni omogočajo izbiro različnih postavitev fotografij, spreminjanje ozadja, dodajanje tekstov ... Na takšen način si izdelate povsem unikatno Foto Knjigo v svojem formatu.
Ker beseda Album pomeni zbirka (kar koli že zbirate oz. shranjujete) bi lahko rekli, da je povsem na mestu, da se enači Foto Album s Foto Knjigo, ki je v primeru tekstovne vsebine malenkost bolj primerna. Odločitev je vaša. Konec koncev je za končnega uporabnika pomembna vsebina in ne ime zbirke najdragocenejših spominov.

Foto Knjiga za Profesionalne Fotografe

Foto Knjiga je super nadgradnja ponudbe storitev profesionalnega Fotografa. Fotograf, ki se profesionalno ukvarja s področjem Foto sveta lahko s ponudbo Foto Knjige oplemeniti svoje delo.
Foto Knjiga je primerna za vse uradne dogodke, kot so:
- poroke,
- obletnice
- šolske prireditve,
- abraham ...

Fotograf opravi svoj del, ko poslika dogodek pri nas pa naroči izdelavo Foto Knjige pri nas. Po želji pošljemo Foto Knjigo končni stranki ali pa jo Fotograf dostavi kar sam.

Če vam je ideja zanimiva in želite postati bolj konkurenčen Fotograf nam pošljite mail na info@foto-knjige-si. 

Brezplačen Program za izdelavo Foto Knjige

Naročite Foto Knjigo, ki ste jo izdelali v Vašem programu. Vse kar v našem podjetju potrebujemo za izdelavo kvalitetne Foto Knjige je PDF datoteka.

Če ne uporabljate še nobenega programa vam je na voljo odličen in seveda brezplačen program za izdelavo Foto Knjge.

Uporabite široko paleto orodij in si oblikujte Foto Knjigo po svojih željah. Vaša Foto Knjiga bo narejena profesionalno in tako boste imeli svoje spomine varno shranjene.

Po koncu Uporabe programa morate le še poslati elektronsko pošto na naslov: info@foto-knjige.si, seveda s priponko PDF-datotek vaše Foto Knjige in poslali vam bomo nezavezujočo ponudbo za izdelavo Vaše Foto Knjige.